Týdenní menu
Polední nabídka 18.4. - 19.4.
PONDĚLÍ__15.4.
BORŠČ SE ZAKYSANOU SMETANOU
I. VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA V MEDU A BBQ, PEČENÁ ŽEBÍRKA S KYSELOU KOURKOU, SALÁTKEM, HOŘČICÍ A KŘENEM, CHLÉB 197,-
II. CIKÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, SLANINA, KYSELÉ OKURKY A PAPRIKA S JASMÍNOVOU RÝŽÍ 192,-
ÚTERÝ__16.4.
DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ
I. VEPŘOVÁ PEČÍNKA MARINOVANÁ V ČESNEKOVÉ MARINÁDĚ SE SMETANOVÝM ŠPENÁTEM A BRAMBOROVÉ ŠPALÍČKY 191,-
II. BOLOŇSKÉ ŠPAGETY, MLETÉ HOVĚZÍ V JEMNÉ OMÁČCE Z RAJČAT, ŘAPÍKATÝ CELER, PARMEZÁN 192,-
STŘEDA___17.4.
TOMATOVÁ POLÉVKA S BAZALKOVÝM PESTEM A KUSKUSEM
I.KUŘECÍ NUDLIČKY TERIYAKI, PÓREK, MRKVOVÝ JULIENNE, JASMÍNOVÁ RÝŽE A SEZAMOVÉ SEMÍNKO 191,-
II. VEPŘOVÉ ŘÍZEČKY V PARMEZÁNOVÉ STROUHANCE BRAMBOROVÁ KAŠE S MÁSLEM A PAŽITKOU, ZELENINOVÝ SALÁTEK S ČESNEKOVÝM DRESINGEM 196,-
ČTVRTEK___18.4.
POLÉVKA ZE ŽLUTÉHO HRACHU SE ZELENINOU MÁSLOVÉ KRUTONKY
I. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ SE SMETANOU A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM 190,-
II. RUMP STEAK MARINOVANÝ S BYLINKAMI A ČERVENÝM VÍNĚ S OPÉKANÝM BRAMBOREM A KOUŘOVÁ OMÁČKA 215,-
PÁTEK___19.4.
GULÁŠOVÁ POLÉVKA
I. NAMÍCHANÝ HOVĚZÍ TATARÁČEK S DIPOVÝMI HRANOLKY, OKURČIČKY CORNICHONS A CIBULOVÉ CHUTNEY 198,-
II. VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ S MÁSLOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ, ČERVENOU CIBULKOU A GLAZOVANOU MLADOU MRKVIČKOU 196,-
V ceně hlavního jídla je zahrnuta i polévka.
+420 773 905 875
Dobrou chuť!