Týdenní menu

Polední nabídka 18.4. - 19.4.


PONDĚLÍ__15.4.

BORŠČ SE ZAKYSANOU SMETANOU

I. VEPŘOVÁ ŽEBÍRKA V MEDU A BBQ, PEČENÁ ŽEBÍRKA S KYSELOU KOURKOU, SALÁTKEM, HOŘČICÍ A KŘENEM, CHLÉB 197,-

II. CIKÁNSKÁ HOVĚZÍ PEČENĚ, SLANINA, KYSELÉ OKURKY A PAPRIKA S JASMÍNOVOU RÝŽÍ 192,-


ÚTERÝ__16.4.

DRŠŤKOVÁ POLÉVKA Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ

I. VEPŘOVÁ PEČÍNKA MARINOVANÁ V ČESNEKOVÉ MARINÁDĚ SE SMETANOVÝM ŠPENÁTEM A BRAMBOROVÉ ŠPALÍČKY 191,-

II. BOLOŇSKÉ ŠPAGETY, MLETÉ HOVĚZÍ V JEMNÉ OMÁČCE Z RAJČAT, ŘAPÍKATÝ CELER, PARMEZÁN 192,-


STŘEDA___17.4.

TOMATOVÁ POLÉVKA S BAZALKOVÝM PESTEM A KUSKUSEM

I.KUŘECÍ NUDLIČKY TERIYAKI, PÓREK, MRKVOVÝ JULIENNE, JASMÍNOVÁ RÝŽE A SEZAMOVÉ SEMÍNKO 191,-

II. VEPŘOVÉ ŘÍZEČKY V PARMEZÁNOVÉ STROUHANCE BRAMBOROVÁ KAŠE S MÁSLEM A PAŽITKOU, ZELENINOVÝ SALÁTEK S ČESNEKOVÝM DRESINGEM 196,-


ČTVRTEK___18.4.

POLÉVKA ZE ŽLUTÉHO HRACHU SE ZELENINOU MÁSLOVÉ KRUTONKY

I. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ SE SMETANOU A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM 190,-

II. RUMP STEAK MARINOVANÝ S BYLINKAMI A ČERVENÝM VÍNĚ S OPÉKANÝM BRAMBOREM A KOUŘOVÁ OMÁČKA 215,-


PÁTEK___19.4.

GULÁŠOVÁ POLÉVKA

I. NAMÍCHANÝ HOVĚZÍ TATARÁČEK S DIPOVÝMI HRANOLKY, OKURČIČKY CORNICHONS A CIBULOVÉ CHUTNEY 198,-

II. VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ S MÁSLOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ, ČERVENOU CIBULKOU A GLAZOVANOU MLADOU MRKVIČKOU 196,-


V ceně hlavního jídla je zahrnuta i polévka.

 +420 773 905 875 

Dobrou chuť!