Menu


PŘEDKRMY | STARTERS

DVOJITÝ HOVĚZÍ VÝVAR   75 CZK

s kořenovou zeleninou julienne, masem a nudlemi 

BEEF CONSOMMÉ

with root vegetables, meat and noodles

POLÉVKA DENNÍ NABÍDKY 65 CZK

DAILY SOUP

DOMÁCÍ KACHNÍ PAŠTIKA S METAXOU,   195 CZK

plátky slaniny, obalená v mandlových lupíncích s domácím dýňovým džemem, červenou cibulkou a opečeným česnekovým chlebem

HOMEMADE DUCK PATÉ WITH BRANDY

and bacon slices in almond flakes with homemade pumpkin jam, red onion and toasted garlic bread

VITELLO TONNATO   195 CZK

plátky telecího masa podávané s tuňákovou majonézou, kapary, lístky polníčku a vaječný žloutek

VITELLO TONNATO

slices of veal topped with tuna mayonnaise, capers, lamb´s leaves and egg yolk

GRATINOVANÝ KOZÍ SÝR   185 CZK

variace listových salátů s pečenou červenou řepou, kousky zeleniny a fenyklu, pomerančovo-medovým dresingem

GOAT CHEESE AU GRATIN,

variation of leafy salads with roasted beetroot, pieces of vegetables and fennel, orange-honey dressing

GRILOVANÉ KALAMÁRY   195 CZK

grilované kroužky kalamárů v přepuštěném másle s chilli papričkami, česnekem a petrželkou, podávané s ciabattou

GRILLED SQUID

grilled squid rings in melted butter with chili peppers, garlic and parsley, served with ciabatta

CARPACCIO Z TYGŘÍCH KREVET   225 CZK

gratinované v koriandrovém másle, salátek z mořských řas goma wakame, salátové okurky, sezamem a sweet chilli dresing

TIGER PRAWNS CARPACCIO

gratinated in coriander butter, goma wakame, cucumber and sesame, sweet chilli dressing

NAMÍCHANÝ HOVĚZÍ TATARÁČEK   215 CZK

s cibulovým konfitem a okurčičky cornichons podávaný s topinkami a česnekem

BEEF TARTARE

with onion confit and cornichons served with toasts and garlic


SALÁTY | SALADS

SALÁT SE ZAUZENÝM LOSOSEM    255 CZK

variace listových salátů s plátky zauzeného lososa, vejci, červenou cibulkou, pečenými brambůrky a medovo-hořčičným dresingem

SMOKED SALMON SALAD

variation of leafy salads with slices of smoked salmon, eggs, red onion, baked potatoes, with honey-mustard dressing

CAESAR SALAD   195 CZK

římské listy, slanina, krutony a grana padano

CAESAR SALAD

romain lettuce, bacon, croutons and grana padano


HLAVNÍ CHODY | MAIN COURSES

BENÁTSKÉ RISOTTO S HŘÍBKY VEGETARIÁNSKÉ.  245 CZK

krémové rizoto s lesními houbami, pečenými cherry rajčátky, hoblinkami parmazánu, lístky polníčku a panenským olivovým olejem

RISOTTO ALLA VENETA WITH MUSHROOMS

creamy risotto with forest mushrooms, roasted cherry tomatoes, parmesan shavings, lamb's leaves and virgin olive oil

GRILOVANÝ NORSKÝ LOSOS   395 CZK

s krémovým hříbkovým rizotem, jemnou šalotkovou omáčkou s bílým vínem, hoblinkami sýra grana padano, frisée salát

GRILLED NORWEGIAN SALMON

with creamy mushroom risotto, shallot sauce with white wine, grana padano cheese shavings, frisée salad

ČERVENÉ KUŘECÍ KARI S KOKOSOVÝM MLÉKEM   295 CZK

grilované kuřecí prsa v pikantní kari omáčce s kokosovým mlékem, červenou paprikou, koriandrovým máslem, julienne mrkvičkou, limetkovou kůrou podávané s jasmínovou rýží

RED CHICKEN CURRY WITH COCONUT MILK

grilled chicken breast in spicy curry sauce with coconut milk, red pepper, coriander butter, julienne carrot, lime zest, served with jasmine rice

GRILOVANÁ PANENKA Z DIVOČÁKA   445 CZK

marinovaná v růžovém pepři a červeném víně, v přepuštěném másle opékané bramborové gnocchi, s lanýžovou tapenádou, omáčkou z červeného vína, ozdobené sušenými švestkami v portském víně

GRILLED WILD BOAR TENDERLOIN

marinated in pink pepper and red wine, potato gnocchi baked in ghee butter, with truffle tapenade, red wine sauce, garnished with prunes in port wine

FILET MIGNON   580 CZK

steak z vyzrálé hovězí svíčkové, grilovanou kukuřicí na přepuštěném másle s petrželkou, batátovými hranolky a estragonovou omáčkou

FILET MIGNON

ripe beef tenderloin with grilled corn on a ghee with parsley, sweet potato chips and tarragon sauce

ROŠTĚNÁ Z MLÉČNÉHO TELÁTKA   430 CZK

přelitá medovou slaninou s čerstvým tymiánem,česnekem a gorgonzolou, pepřovou omáčkou a pečenými rozmarýnovými brambůrky

GRILLED FINE VEAL SIRLOIN

topped with honey bacon with fresh thyme, garlic and gorgonzola, pepper sauce and baked rosemary potatoes

TELECÍ ŘÍZEČKY 295 CZK

se šťouchaným bramborem se smaženou cibulkou a salátkem s bylinkovým dresingem, ozdobené pažitkou a citronem

VEAL SCHNITZEL,

mashed potatoes with roasted onions and salad with herb dressing, garnished with chives and lemon

VEPŘOVÁ LÍČKA S CHERRY PEDRO XIMENEZ 355 CZK

a červeném víněpodávané s bramborovou kaší, glazovanou mrkvičkou v přepuštěném másle,do křupava vysmaženými škvarky, výhonky hrášku a červená cibulka

PORK CHEEKS WITH CHERRY PEDRO XIMENEZ

and red wine served with mashed potatoes, glazed carrot in Ghee and pork belly cracklings, pea sprouts, red onion

BLACK ANGUS BURGER IDOUBLE BURGER JALAPEÑO   265 / 335 CZK

vyzrálé hovězí maso z Black Angus , v žitné bulce s chedarem, slaninou, rajčátky, bramborovou omáčkou, cibulovou marmeládou a bramborové hranolky, majonéza

BLACK ANGUS BURGERI DOUBLE BURGER JALAPEÑO

beef chuck roll, in a rye bun with cheddar, bacon, tomatoes, potato sauce, onion jam and french fries, mayonnaise,


DEZERTY | DESSERTS

VANILKOVÉ CRÉME BRULÉE SE SEČUÁNSKÝM PEPŘEM   125 CZK

s křupavým karamelem ozdobený burůvkami a čerstvou mátou

CREAM BRULÉE WITH SECHUEN PEPPER

with crispy caramel garnished with blueberries and fresh mint

ČOKOLÁDOVÝ FONDANT 125 CZK

s omáčkou z malin, vanilkovým krémem ze zakysané smetany a hoblinkami mléčné čokolády

CHOCOLATE FONDANT

with raspberry sauce, vanilla cream of sour cream and milk chocolate shavings

CHEESECAKE   115 CZK

s vanilkovým krémem ze zakysané smetany, přelitý omáčkou z čerstvých ostružin

CHEESECAKE

with vanilla sour cream and blackberries sauce

VARIACE ZMRZLIN   110 CZK

s čokoládovou polevou

SELECTION OF ICE CREAMS

with chocolate topping

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

ARCHWAY RESTAURANT TÝM