Menu


PŘEDKRMY | STARTERS

DVOJITÝ HOVĚZÍ VÝVAR   75 CZK

s kořenovou zeleninou julienne, masem a nudlemi 

BEEF CONSOMMÉ

with root vegetables, meat and noodles

POLÉVKA DENNÍ NABÍDKY 65 CZK

DAILY SOUP

VITELLO TONNATO   195 CZK

plátky telecího masa podávané s tuňákovou majonézou, kapary, lístky polníčku a vaječný žloutek

VITELLO TONNATO

slices of veal topped with tuna mayonnaise, capers, lamb´s leaves and egg yolk

MOZZARELLA DI BUFALA   195 CZK

na listech baby špenátu s cherry rajčátky a citrónovým balsamikem, ozdobené lístky bazalky a rajčatovým pestem, červená cibulka

MOZZARELLA DI BUFALA,

baby spinach leaves with cherry tomatoes and lemon balsamic, garnished with basil leaves and tomato paste, red onion

DOMÁCÍ KACHNÍ PAŠTIKA S METAXOU,   195 CZK

plátky slaniny, obalená v mandlových lupíncích s domácím dýňovým džemem, červenou cibulkou a opečeným česnekovým chlebem

HOMEMADE DUCK PATÉ WITH BRANDY

and bacon slices in almond flakes with homemade pumpkin jam, red onion and toasted garlic bread

GRATINOVANÝ KOZÍ SÝR S MEDEM   185 CZK

a carpaccio z červené řepy s malinovým pyré, variace listových salátů s limetkovým dresingem a segmenty pomeranče

GOAT CHEESE AU GRATIN WITH HONEY,

and beetroot carpaccio with raspberry puree, variation of leafy salads with lime dressing and orange slices

CARPACCIO Z TYGŘÍCH KREVET   225 CZK

gratinované v koriandrovém másle, salátek z mořských řas goma wakame, salátové okurky, sezamem a sweet chilli dresing

TIGER PRAWNS CARPACCIO

gratinated in coriander butter, goma wakame, cucumber and sesame, sweet chilli dressing

NAMÍCHANÝ HOVĚZÍ TATARÁČEK   215 CZK

s cibulovým konfitem a okurčičky cornichons podávaný s topinkami a česnekem

BEEF TARTARE

with onion confit and cornichons served with toasts and garlic


SALÁTY | SALADS

SALÁT NIÇOISE   255 CZK

variace listových salátů se zprudka opečeným tuňákem žlutoploutvým, vejci, červenou cibulkou, pečenými brambůrky, dresing z hrubozrnné hořčice a ančoviček

NIÇOISE SALAD

variations of lettuce with seared yellowfin tuna, eggs, red onions, baked potatoes, dressing of coarse-grained mustard and anchovies

CAESAR SALAD   195 CZK

římské listy, slanina, krutony a grana padano

CAESAR SALAD

romain lettuce, bacon, croutons and grana padano


HLAVNÍ CHODY | MAIN COURSES

SÉPIOVÉ ŠPAGETY S BAZALKOVÝM PESTEM,| VEGETARIÁN   245 CZK

pečená cherry rajčátka, pražené dýňové semínka, pyré z pečených rajčat, parmazánové hoblinky, lístky polníčku

CUTTLEFISH SPAGHETTI WITH BASIL PESTO

roasted cherry tomatoes, roasted pumpkin seeds, roasted tomato puree, parmesan shavings, lamb's leaves

GRILOVANÝ NORSKÝ LOSOS    395CZK

sépiové špagety s bazalkovým pestem a parmezánem, pyré z pečených rajčat, ozdobené polníčkem a výhonky hrášku

GRILLED NORWEGIAN SALMON

cuttlefish spaghetti with basil pesto and parmesan, puree from roasted tomatoes, decorated with lamb's leaves and peas sprouts

ČERVENÉ KUŘECÍ KARI S KOKOSOVÝM MLÉKEM   295 CZK

grilované kuřecí prsa v pikantní kari omáčce s kokosovým mlékem, červenou paprikou, koriandrovým máslem, julienne mrkvičkou, limetkovou kůrou podávané s jasmínovou rýží

RED CHICKEN CURRY WITH COCONUT MILK

grilled chicken breast in spicy curry sauce with coconut milk, red pepper, coriander butter, julienne carrot, lime zest, served with jasmine rice

GRILOVANÁ KOTLETKA Z PŘEŠTICKÉHO PRASÁTKA, 445 CZK

marinovaná s tymiánem a barevným pepřem, podávaná s gratinovanými brambory s parmezánem a omáčkou z letních lanýžů

GRILLED CUTLET OF "PŘEŠTICE" PIGLET,

grilled cutlet marinated with thyme and colored pepper, served with potatoes au granite with parmesan and summer truffle sauce

FILET MIGNON   580 CZK

steak z vyzrálé hovězí svíčkové, grilovanou kukuřicí na přepuštěném másle s petrželkou, batátovými hranolky a estragonovou omáčkou

FILET MIGNON

ripe beef tenderloin with grilled corn on a ghee with parsley, sweet potato chips and tarragon sauce

ROŠTĚNÁ Z MLÉČNÉHO TELÁTKA   435CZK

steak z telecí roštěné se sweet-chilli omáčkou, čerstvé chilli, pečené rozmarýnové brambůrky a bylinkovo-česnekový dip ze zakysané smetany

GRILLED FINE VEAL SIRLOIN

grilled veal steak with sweet-chili sauce, roasted rosemary potatoes and herb-garlic sour cream dip

BRASÍROVANÁ VEPŘOVÁ LÍČKA NA ČERVENÉM VÍNĚ  395 CZK

se stříbrnými cibulkami podávané s bramborovou kaší, glazovanou mrkvičkou v přepuštěném másle, křupavé škvarky, výhonky hrášku a červená cibulka

BRASIRED PORK CHEEKS IN RED WINE

with pickled onions served with mashed potatoes, glazed carrot in Ghee and pork belly cracklings, pea sprouts, red onion

BLACK ANGUS BURGER IDOUBLE BURGER JALAPEÑO   265 / 335 CZK

vyzrálé hovězí maso z Black Angus , v žitné bulce s chedarem, slaninou, rajčátky, bramborovou omáčkou, cibulovou marmeládou a bramborové hranolky, majonéza

BLACK ANGUS BURGERI DOUBLE BURGER JALAPEÑO

beef chuck roll, in a rye bun with cheddar, bacon, tomatoes, potato sauce, onion jam and french fries, mayonnaise,

VEPŘOVÉ ŘÍZEČKY Z KOTLETKY 295 CZK

se smetanovou bramborovou kaší a salátkem s bylinkovým dresingem, ozdobené pažitkou a citronem

CRISPY PORK SCHNITZEL

mashed potatoes and salad with herb dressing, garnished with chives and lemon


DEZERTY | DESSERTS

VANILKOVÉ CRÉME BRULÉE SE SEČUÁNSKÝM PEPŘEM   125 CZK

s křupavým karamelem ozdobený burůvkami a čerstvou mátou

CREAM BRULÉE WITH SECHUEN PEPPER

with crispy caramel garnished with blueberries and fresh mint

ČOKOLÁDOVÝ FONDANT 125 CZK

s omáčkou z malin, vanilkovým krémem ze zakysané smetany a hoblinkami mléčné čokolády

CHOCOLATE FONDANT

with raspberry sauce, vanilla cream of sour cream and milk chocolate shavings

CHEESECAKE   115 CZK

s vanilkovým krémem ze zakysané smetany, přelitý omáčkou z čerstvých malin

CHEESECAKE

with vanilla sour cream and rapsberries sauce

VARIACE ZMRZLIN   110 CZK

s čokoládovou polevou

SELECTION OF ICE CREAMS

with chocolate topping

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

ARCHWAY RESTAURANT TÝM