Menu
PŘEDKRMY | STARTERS
DVOJITÝ HOVĚZÍ VÝVAR 75 CZK
s kořenovou zeleninou julienne, masem a nudlemi
BEEF CONSOMMÉ
with root vegetables, meat and noodles
POLÉVKA DENNÍ NABÍDKY 65 CZK
DAILY SOUP
DOMÁCÍ KACHNÍ PAŠTIKA S METAXOU, 195 CZK
plátky slaniny, obalená v mandlových lupíncích s domácím dýňovým džemem, červenou cibulkou a opečeným česnekovým chlebem
HOMEMADE DUCK PATÉ WITH BRANDY
and bacon slices in almond flakes with homemade pumpkin jam, red onion and toasted garlic bread
VITELLO TONNATO 195 CZK
plátky telecího masa podávané s tuňákovou majonézou, kapary, lístky polníčku a vaječný žloutek
VITELLO TONNATO
slices of veal topped with tuna mayonnaise, capers, lamb´s leaves and egg yolk
GRATINOVANÝ KOZÍ SÝR 185 CZK
variace listových salátů s pečenou červenou řepou, kousky zeleniny a fenyklu, pomerančovo-medovým dresingem
GOAT CHEESE AU GRATIN,
variation of leafy salads with roasted beetroot, pieces of vegetables and fennel, orange-honey dressing
GRILOVANÉ KALAMÁRY 195 CZK
grilované kroužky kalamárů v přepuštěném másle s chilli papričkami, česnekem a petrželkou, podávané s ciabattou
GRILLED SQUID
grilled squid rings in melted butter with chili peppers, garlic and parsley, served with ciabatta
CARPACCIO Z TYGŘÍCH KREVET 225 CZK
gratinované v koriandrovém másle, salátek z mořských řas goma wakame, salátové okurky, sezamem a sweet chilli dresing
TIGER PRAWNS CARPACCIO
gratinated in coriander butter, goma wakame, cucumber and sesame, sweet chilli dressing
NAMÍCHANÝ HOVĚZÍ TATARÁČEK 215 CZK
s cibulovým konfitem a okurčičky cornichons podávaný s topinkami a česnekem
BEEF TARTARE
with onion confit and cornichons served with toasts and garlic
SALÁTY | SALADS
SALÁT SE ZAUZENÝM LOSOSEM 255 CZK
variace listových salátů s plátky zauzeného lososa, vejci, červenou cibulkou, pečenými brambůrky a medovo-hořčičným dresingem
SMOKED SALMON SALAD
variation of leafy salads with slices of smoked salmon, eggs, red onion, baked potatoes, with honey-mustard dressing
CAESAR SALAD 195 CZK
římské listy, slanina, krutony a grana padano
CAESAR SALAD
romain lettuce, bacon, croutons and grana padano
HLAVNÍ CHODY | MAIN COURSES
BENÁTSKÉ RISOTTO S HŘÍBKY | VEGETARIÁNSKÉ. 245 CZK
krémové rizoto s lesními houbami, pečenými cherry rajčátky, hoblinkami parmazánu, lístky polníčku a panenským olivovým olejem
RISOTTO ALLA VENETA WITH MUSHROOMS
creamy risotto with forest mushrooms, roasted cherry tomatoes, parmesan shavings, lamb's leaves and virgin olive oil
GRILOVANÝ NORSKÝ LOSOS 395 CZK
s krémovým hříbkovým rizotem, jemnou šalotkovou omáčkou s bílým vínem, hoblinkami sýra grana padano, frisée salát
GRILLED NORWEGIAN SALMON
with creamy mushroom risotto, shallot sauce with white wine, grana padano cheese shavings, frisée salad
ČERVENÉ KUŘECÍ KARI S KOKOSOVÝM MLÉKEM 295 CZK
grilované kuřecí prsa v pikantní kari omáčce s kokosovým mlékem, červenou paprikou, koriandrovým máslem, julienne mrkvičkou, limetkovou kůrou podávané s jasmínovou rýží
RED CHICKEN CURRY WITH COCONUT MILK
grilled chicken breast in spicy curry sauce with coconut milk, red pepper, coriander butter, julienne carrot, lime zest, served with jasmine rice
GRILOVANÁ PANENKA Z DIVOČÁKA 445 CZK
marinovaná v růžovém pepři a červeném víně, v přepuštěném másle opékané bramborové gnocchi, s lanýžovou tapenádou, omáčkou z červeného vína, ozdobené sušenými švestkami v portském víně
GRILLED WILD BOAR TENDERLOIN
marinated in pink pepper and red wine, potato gnocchi baked in ghee butter, with truffle tapenade, red wine sauce, garnished with prunes in port wine
FILET MIGNON 580 CZK
steak z vyzrálé hovězí svíčkové, grilovanou kukuřicí na přepuštěném másle s petrželkou, batátovými hranolky a estragonovou omáčkou
FILET MIGNON
ripe beef tenderloin with grilled corn on a ghee with parsley, sweet potato chips and tarragon sauce
ROŠTĚNÁ Z MLÉČNÉHO TELÁTKA 430 CZK
přelitá medovou slaninou s čerstvým tymiánem,česnekem a gorgonzolou, pepřovou omáčkou a pečenými rozmarýnovými brambůrky
GRILLED FINE VEAL SIRLOIN
topped with honey bacon with fresh thyme, garlic and gorgonzola, pepper sauce and baked rosemary potatoes
TELECÍ ŘÍZEČKY 295 CZK
se šťouchaným bramborem se smaženou cibulkou a salátkem s bylinkovým dresingem, ozdobené pažitkou a citronem
VEAL SCHNITZEL,
mashed potatoes with roasted onions and salad with herb dressing, garnished with chives and lemon
VEPŘOVÁ LÍČKA S CHERRY PEDRO XIMENEZ 355 CZK
a červeném víněpodávané s bramborovou kaší, glazovanou mrkvičkou v přepuštěném másle,do křupava vysmaženými škvarky, výhonky hrášku a červená cibulka
PORK CHEEKS WITH CHERRY PEDRO XIMENEZ
and red wine served with mashed potatoes, glazed carrot in Ghee and pork belly cracklings, pea sprouts, red onion
BLACK ANGUS BURGER IDOUBLE BURGER JALAPEÑO 265 / 335 CZK
vyzrálé hovězí maso z Black Angus , v žitné bulce s chedarem, slaninou, rajčátky, bramborovou omáčkou, cibulovou marmeládou a bramborové hranolky, majonéza
BLACK ANGUS BURGERI DOUBLE BURGER JALAPEÑO
beef chuck roll, in a rye bun with cheddar, bacon, tomatoes, potato sauce, onion jam and french fries, mayonnaise,
DEZERTY | DESSERTS
VANILKOVÉ CRÉME BRULÉE SE SEČUÁNSKÝM PEPŘEM 125 CZK
s křupavým karamelem ozdobený burůvkami a čerstvou mátou
CREAM BRULÉE WITH SECHUEN PEPPER
with crispy caramel garnished with blueberries and fresh mint
ČOKOLÁDOVÝ FONDANT 125 CZK
s omáčkou z malin, vanilkovým krémem ze zakysané smetany a hoblinkami mléčné čokolády
CHOCOLATE FONDANT
with raspberry sauce, vanilla cream of sour cream and milk chocolate shavings
CHEESECAKE 115 CZK
s vanilkovým krémem ze zakysané smetany, přelitý omáčkou z čerstvých ostružin
CHEESECAKE
with vanilla sour cream and blackberries sauce
VARIACE ZMRZLIN 110 CZK
s čokoládovou polevou
SELECTION OF ICE CREAMS
with chocolate topping
PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!
ARCHWAY RESTAURANT TÝM