Týdenní menu

Polední nabídka 10.2.-14.2.


PONDĚLÍ__10.2.

GULÁŠOVÁ POLÉVKA

I. GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA, KROUPOVÉ RIZOTO SE ZELENINOU JULIENNE A PARMAZÁNEM, MÁSLOVÁ OMÁČKA S PEČENÝM ČESNEKEM 209,-

II. KRŮTÍ PRSA NA PAPRICE, JEMNÁ PAPRIKOVÁ OMÁČKA SE SMETANOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 195,-


ÚTERÝ__11.2.

ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA SE ZAKYSANOU SMETANOU

I. PENNE RIGATE S RAGŮ Z TELECÍHO MASA, TĚSTOVINY S RAGŮ Z TELECÍHO MASA, BÍLÉ VÍNO, ŘAPÍKATÝ CELER, KOŘENOVÁ ZELENINA, KRÁJENÁ RAJČÁTKA, PARMEZÁN, OREGANO, OLIVOVVÝ OLEJ 198,-

II. HOVĚZÍ PEČENĚ S RAJSKOU OMÁČKOU, ZAHUŠTĚNÁ PERNÍKEM, S JASMÍNOVOU RÝŽÍ NEBO HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM 196,-


STŘEDA___12.2.

ŠUMAVSKÁ BRAMBORAČKA

I. PIKANTNÍ VEPŘOVÉ NUDLIČKY SLADKÉ CHILLI, PAPRIKA, MRVIČKA, PÓREK, OPÉKANÉ BRAMBORY 198,-

II. HOVĚZÍ GULÁŠ NA PIVU S ČERVENOU CIBULKOU A DOMÁCÍMI ŠPETZLEMI 196,-


ČTVRTEK___13.2.

PÓRKOVÁ POLÉVKA S VEJCEM A KRUPIČKOU

I. THAJSKÉ KUŘECÍ KARI S KOKOSOVÝM MLÉKEM, PAPRIKOU, PÓRKEM, MRKVIČKOU A JASMÍNOVOU RÝŽÍ 196,-

II. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, S KYSANÝM ZELÍM, PAPRIKOU, SMETANOU A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM 195,-


PÁTEK___14.2.

HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU JULIENNE

I. STEAK Z NORSKÉHO LOSOSA S BRAMBOROVO-MRKVOVÝM PYRÉ, ZELENÝM HRÁŠKEM A ŠALOTKOVOU OMÁČKOU 220,-

II. KAPUSTOVÝ KARBANÁTEK, MASOVÝ KARBANÁTEK S KAPUSTOU, BRAMBOROVÁ KAŠE SE STROUHANOU MRKVÍ, SALÁTEK, KYSELÁ OKURKA 195,-


V ceně hlavního jídla je zahrnuta i polévka.

 REZERVACE+420 773 905 875 

Dobrou chuť!