Týdenní menu
Polední nabídka 10.2.-14.2.
PONDĚLÍ__10.2.
GULÁŠOVÁ POLÉVKA
I. GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA, KROUPOVÉ RIZOTO SE ZELENINOU JULIENNE A PARMAZÁNEM, MÁSLOVÁ OMÁČKA S PEČENÝM ČESNEKEM 209,-
II. KRŮTÍ PRSA NA PAPRICE, JEMNÁ PAPRIKOVÁ OMÁČKA SE SMETANOU, HOUSKOVÝ KNEDLÍK 195,-
ÚTERÝ__11.2.
ŠPENÁTOVÁ POLÉVKA SE ZAKYSANOU SMETANOU
I. PENNE RIGATE S RAGŮ Z TELECÍHO MASA, TĚSTOVINY S RAGŮ Z TELECÍHO MASA, BÍLÉ VÍNO, ŘAPÍKATÝ CELER, KOŘENOVÁ ZELENINA, KRÁJENÁ RAJČÁTKA, PARMEZÁN, OREGANO, OLIVOVVÝ OLEJ 198,-
II. HOVĚZÍ PEČENĚ S RAJSKOU OMÁČKOU, ZAHUŠTĚNÁ PERNÍKEM, S JASMÍNOVOU RÝŽÍ NEBO HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM 196,-
STŘEDA___12.2.
ŠUMAVSKÁ BRAMBORAČKA
I. PIKANTNÍ VEPŘOVÉ NUDLIČKY SLADKÉ CHILLI, PAPRIKA, MRVIČKA, PÓREK, OPÉKANÉ BRAMBORY 198,-
II. HOVĚZÍ GULÁŠ NA PIVU S ČERVENOU CIBULKOU A DOMÁCÍMI ŠPETZLEMI 196,-
ČTVRTEK___13.2.
PÓRKOVÁ POLÉVKA S VEJCEM A KRUPIČKOU
I. THAJSKÉ KUŘECÍ KARI S KOKOSOVÝM MLÉKEM, PAPRIKOU, PÓRKEM, MRKVIČKOU A JASMÍNOVOU RÝŽÍ 196,-
II. SEGEDÍNSKÝ GULÁŠ, S KYSANÝM ZELÍM, PAPRIKOU, SMETANOU A HOUSKOVÝM KNEDLÍKEM 195,-
PÁTEK___14.2.
HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU JULIENNE
I. STEAK Z NORSKÉHO LOSOSA S BRAMBOROVO-MRKVOVÝM PYRÉ, ZELENÝM HRÁŠKEM A ŠALOTKOVOU OMÁČKOU 220,-
II. KAPUSTOVÝ KARBANÁTEK, MASOVÝ KARBANÁTEK S KAPUSTOU, BRAMBOROVÁ KAŠE SE STROUHANOU MRKVÍ, SALÁTEK, KYSELÁ OKURKA 195,-
V ceně hlavního jídla je zahrnuta i polévka.
REZERVACE : +420 773 905 875
Dobrou chuť!