Týdenní menu
Polední nabídka 16.6.-20.6.
POLÉVKA JE V CENĚ MENU
PONDĚLÍ__16.6.
BROKOLICOVÝ KRÉM S KRUTONKY
I. PEČENÁ PŮLKA BABY KUŘÁTKA, BRAMBOROVÁ KAŠE S MÁSLEM A PAŽITKOU 204,-
II. PIKANTNÍ NUDLIČKY Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ, SLADKÉ CHILLI, PAPRIKA, MRVIČKA, PÓREK, OPÉKANÉ BRAMBORY 215,-
ÚTERÝ__17.6.
VALAŠSKÁ KYSELICE S KLOBÁSOU
I. GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA, RESTOVANÉ FAZOLKY NA SLANINĚ, OPÉKANÉ BRAMBORY PEPŘOVÁ OMÁČKA 224,-
II. KUŘECÍ ROLÁDA PLNĚNÁ SUŠENÝMI RAJČATY A OMÁČKOU ZELENÉHO HRÁŠKU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S CIBULKOU 197,-
STŘEDA___18.6.
POLÉVKA ZE SLADKÉ KUKUŘICE S KOUSKY KUŘEÍCH PRSOU
I. KUŘECÍ STEAK SE SÝROVOU KRUSTOU S OMÁČKOU Z TOMATOVÉHO PESTA A BRAMBOROVÉ KROKETY 199,-
II. VEPŘOVÉ ŘÍZEČKY Z KOTLETKY S MÁSLOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ, CITRON, ZELENINOVÝ SALÁTEK 198,-
ČTVRTEK___19.6.
BORŠČ SE ZAKYSANOU SMETANOU
I. TAGLIATELLE S KOUSKY TELECÍ ROŠTĚNÉ S OMÁČKOU Z LESNÍCH HUB, LISTOVÝM ŠPENÁTEM A PARMEZÁNEM 219,-
II. FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, ZAPEČENÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, CIBULKOU, VEJCI, SYPANÉ STROUHANÝM SÝREM, SALÁTEK, KYSELÁ OKURKA 196,-
PÁTEK___20.6.
FRANKFURTSKÁ POLÉVKA
I. STEAK Z TUŇÁKA ŽLUTOPLOUTVÉHO S VLAŽNÝM SALÁTEM Z KUSKUSU S ČERVENOU ŘEPOU, PETRŽELKOU A CIBULOVÁ OMÁČKA 225,-
II. HOVĚZÍ PEČENĚ S RAJSKOU OMÁČKOU, ZAHUŠTĚNÁ PERNÍKEM A JASMÍNOVOU RÝŽÍ 198,-
V ceně hlavního jídla je zahrnuta i polévka.
REZERVACE : +420 773 905 875
Dobrou chuť!