Týdenní menu

Polední nabídka 16.6.-20.6.

POLÉVKA JE V CENĚ MENU


PONDĚLÍ__16.6.

BROKOLICOVÝ KRÉM S KRUTONKY

I. PEČENÁ PŮLKA BABY KUŘÁTKA, BRAMBOROVÁ KAŠE S MÁSLEM A PAŽITKOU 204,-

II. PIKANTNÍ NUDLIČKY Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ, SLADKÉ CHILLI, PAPRIKA, MRVIČKA, PÓREK, OPÉKANÉ BRAMBORY 215,-


ÚTERÝ__17.6.

VALAŠSKÁ KYSELICE S KLOBÁSOU

I. GRILOVANÁ VEPŘOVÁ PANENKA, RESTOVANÉ FAZOLKY NA SLANINĚ, OPÉKANÉ BRAMBORY PEPŘOVÁ OMÁČKA 224,-

II. KUŘECÍ ROLÁDA PLNĚNÁ SUŠENÝMI RAJČATY A OMÁČKOU ZELENÉHO HRÁŠKU, ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY S CIBULKOU 197,-


STŘEDA___18.6.

POLÉVKA ZE SLADKÉ KUKUŘICE S KOUSKY KUŘEÍCH PRSOU

I. KUŘECÍ STEAK SE SÝROVOU KRUSTOU S OMÁČKOU Z TOMATOVÉHO PESTA A BRAMBOROVÉ KROKETY 199,-

II. VEPŘOVÉ ŘÍZEČKY Z KOTLETKY S MÁSLOVOU BRAMBOROVOU KAŠÍ, CITRON, ZELENINOVÝ SALÁTEK 198,-


ČTVRTEK___19.6.

BORŠČ SE ZAKYSANOU SMETANOU

I. TAGLIATELLE S KOUSKY TELECÍ ROŠTĚNÉ S OMÁČKOU Z LESNÍCH HUB, LISTOVÝM ŠPENÁTEM A PARMEZÁNEM 219,-

II. FRANCOUZSKÉ BRAMBORY, ZAPEČENÉ BRAMBORY S UZENÝM MASEM, CIBULKOU, VEJCI, SYPANÉ STROUHANÝM SÝREM, SALÁTEK, KYSELÁ OKURKA 196,-


PÁTEK___20.6.

FRANKFURTSKÁ POLÉVKA

I. STEAK Z TUŇÁKA ŽLUTOPLOUTVÉHO S VLAŽNÝM SALÁTEM Z KUSKUSU S ČERVENOU ŘEPOU, PETRŽELKOU A CIBULOVÁ OMÁČKA 225,-

II. HOVĚZÍ PEČENĚ S RAJSKOU OMÁČKOU, ZAHUŠTĚNÁ PERNÍKEM A JASMÍNOVOU RÝŽÍ 198,- 


V ceně hlavního jídla je zahrnuta i polévka.

 REZERVACE+420 773 905 875 

Dobrou chuť!