VALENTÝNSKÉ MENU
2025
14.-16.2. 2025 NEBO DO VYPRODÁNÍ
VŠECHNY CHODY SE DAJÍ OBJEDNAT JEDNOTLIVĚ
CELKOVÁ CENA TŘÍCHODOVÉHO MENU PLUS AMUSE-BOUCHE JE 750 CZK
AMUSE-BOUCHE
TELECÍ TATARÁČEK ZAMÍCHANÝ S KŘEPELČÍMI ŽLOUTKY A MOŘSKOU SOLÍ, S MAJONÉZOU Z LETNÍCH LANÝŽŮ, PESTEM Z HUB SHIITAKE A ROZPEČENÝM BÍLÝM CHLEBEM TRAMEZZINO S PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM
235,-
PŘEDKRM
POLÉVKA Z ŘÍČNÍCH RÁČKŮ A ŠAFRÁNOVÉ ARANCINI PLNĚNÉ MOZARELLOU, BISQUEM Z ČERVENÝCH RÁČKŮ, ČERSTVÝM STROUHANÝM PARMEZÁNEM A KLÍČKY ŘEDKVIČKY
255,-
HLAVNÍ CHOD
STEAK Z MLÉČNÉHO TELÁTKA NA BAREVNÉM PEPŘI S BRAMBOROVÝM KOLÁČKEM A BRAMBOROVÝMI CHIPSY, PODÁVANÝ S JEMNOU KOŇAKOVOU OMÁČKOU
435,-
DEZERT
VANILKOVÉ MILLE-FEUILLES S VANILKOVÝM KRÉMEM A PEČENÝMI KOUSKY JABLEK V KARAMELU, MARINOVANÝMI SUŠENÝMI ŠVESTKAMI V PORTSKÉM VÍNĚ
145,-
CENA TŘÍCHODOVÉHO MENU PLUS AMUSE-BOUCHE JE 750 CZK
PŘEJEME DOBROU CHUŤ !!!
TÝM ARCHWAY
St. Valentine's menu 2025
COURSES CAN BE ORDERED INDIVIDUALLY OR AS A TASTING MENU FOR 750 CZK
AMUSE-BOUCHE
VEAL TATAR MIXED WITH QUAIL YOLKS AND SEA SALT, WITH SUMMER TRUFFLE MAYONNAISE, SHIITAKE MUSHROOM PESTO AND TOASTED TRAMEZZINO BREAD WITH GHEE BUTTER
235,-
STARTER
CRAY FISH BISQUE AND SAFFRON ARANCINI FILLED WITH MOZZARELLA, CRAY FISH BISQUE, FRESH GRATED PARMESAN AND RADISH GREENS
255,-
MAIN COURSE
GRILLED FINE VEAL SIRLOIN WITH POTATO CAKE AND CHIPS, SERVED WITH A GENTLE COGNAC SAUCE
435,-
DESSERT
VANILLA MILLE-FEUILLES WITH VANILLA CREAM AND BAKED APPLES IN CARAMEL, MARINATED DRIED PLUMS IN PORT WINE
145,-
COURSES CAN BE ORDERED INDIVIDUALLY OR AS A TASTING MENU FOR 750 CZK
I