VALENTÝNSKÉ MENU
AMUSE-BOUCHE
GRILOVANÁ TYGŘÍ KREVETA NA MÁSLOVÉM TOUSTU TRAMEZZINO S JEMNÝM KRÉMEM Z CITRÓNU A PEČENÉHO ČESNEKU, OZDOBENÉ CHILLI A VÝHONKY ŘEŘICHY
PŘEDKRM
TATARÁK Z TUŇÁKA ŽLUTOPLOUTVÉHO & GUACAMOLE SE SOJOVÝM VINIAGRETTEM A GUACAMOLE Z VYZRÁLÉHO AVOKÁDA, LIMETKOVÉ ŠŤÁVY, CHILLI, OZDOBENÉ CITRONEM A VÝHONKY ŘEŘICHY A MÁSLOVÝM TOASTEM
HLAVNÍ CHOD
DO ZLATOVA PEČENÝ KUŘECÍ SUPREME S ITALSKÝM ŠAFRÁNOVÝM RIZOTEM, A LIMETKOVÝM BEURRE BLANC, HOBLINKY PARMEZÁNU A LÍSTKY POLNÍČKU
DEZERT
VANIKOVÉ PARFAIT S MALINAMI A HORKOU OMÁČKOU Z ČERSTVÝCH MALIN OZDOBNÉ OVOCEM, ČERSTVOU MÁTOU A HOBLINKAMI MLÉČNÉ ČOKLÁDY
CELKOVÁ CENA MENU 660 CZK