VALENTÝNSKÉ MENU

2025

14.-16.2. 2025 NEBO DO VYPRODÁNÍ

VŠECHNY CHODY SE DAJÍ OBJEDNAT JEDNOTLIVĚ

CELKOVÁ CENA TŘÍCHODOVÉHO MENU PLUS AMUSE-BOUCHE JE 750 CZK

AMUSE-BOUCHE

TELECÍ TATARÁČEK ZAMÍCHANÝ S KŘEPELČÍMI ŽLOUTKY A MOŘSKOU SOLÍ, S MAJONÉZOU Z LETNÍCH LANÝŽŮ, PESTEM Z HUB SHIITAKE A ROZPEČENÝM BÍLÝM CHLEBEM TRAMEZZINO S PŘEPUŠTĚNÝM MÁSLEM

235,-

PŘEDKRM

POLÉVKA Z ŘÍČNÍCH RÁČKŮ A ŠAFRÁNOVÉ ARANCINI PLNĚNÉ MOZARELLOU, BISQUEM Z ČERVENÝCH RÁČKŮ, ČERSTVÝM STROUHANÝM PARMEZÁNEM A KLÍČKY ŘEDKVIČKY

255,-

HLAVNÍ CHOD

STEAK Z MLÉČNÉHO TELÁTKA NA BAREVNÉM PEPŘI S BRAMBOROVÝM KOLÁČKEM A BRAMBOROVÝMI CHIPSY, PODÁVANÝ S JEMNOU KOŇAKOVOU OMÁČKOU

435,-

DEZERT

VANILKOVÉ MILLE-FEUILLES S VANILKOVÝM KRÉMEM A PEČENÝMI KOUSKY JABLEK V KARAMELU, MARINOVANÝMI SUŠENÝMI ŠVESTKAMI V PORTSKÉM VÍNĚ

145,-

CENA TŘÍCHODOVÉHO MENU PLUS AMUSE-BOUCHE JE 750 CZK

PŘEJEME DOBROU CHUŤ !!!

TÝM ARCHWAY

St. Valentine's menu 2025

COURSES CAN BE ORDERED INDIVIDUALLY OR AS A TASTING MENU FOR 750 CZK

AMUSE-BOUCHE

VEAL TATAR MIXED WITH QUAIL YOLKS AND SEA SALT, WITH SUMMER TRUFFLE MAYONNAISE, SHIITAKE MUSHROOM PESTO AND TOASTED TRAMEZZINO BREAD WITH GHEE BUTTER

235,-

STARTER

CRAY FISH BISQUE AND SAFFRON ARANCINI FILLED WITH MOZZARELLA, CRAY FISH BISQUE, FRESH GRATED PARMESAN AND RADISH GREENS

255,-

MAIN COURSE

GRILLED FINE VEAL SIRLOIN WITH POTATO CAKE AND CHIPS, SERVED WITH A GENTLE COGNAC SAUCE

435,-

DESSERT

VANILLA MILLE-FEUILLES WITH VANILLA CREAM AND BAKED APPLES IN CARAMEL, MARINATED DRIED PLUMS IN PORT WINE

145,-

COURSES CAN BE ORDERED INDIVIDUALLY OR AS A TASTING MENU FOR 750 CZK

I